m

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να σας φιλοξενούμε στο Ξενοδοχείο Ambassador στην Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας με σκοπό να κάνουν την παραμονή σας στο ξενοδοχείο άνετη και ευχάριστη.

Οι πληροφορίες αυτές φτιάχτηκαν για να ενημερωθείτε όσο το δυνατό καλύτερα για τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποιες επιπλέον πληροφορίες χρειαστείτε.

Γενικές πληροφορίες για την Θεσσαλονίκη

 

Όνομα

Η Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το 315 π.Χ. από το Μακεδόνα στρατηγό Κάσσανδρο, που της έδωσε το όνομα της συζύγου του και ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου ΑλεξάνδρουΘεσσαλονίκης και προήλθε από τη συνένωση 26 οικισμών και περιοχών που βρίσκονταν γύρω από τον Θερμαϊκό κόλπο.

Τοποθεσία

Βρίσκεται σε μια πολύ χαρακτηριστική τοποθεσία στον χάρτη. Νοτιοδυτικά βρέχεται από τον Θερμαϊκό κόλπο ενώ βορειοδυτικά αναπνέει από το δάσος του Κέδρινου λόφου ή αλλιώς Σέιχ Σου. Το κέντρο της πόλης εκτείνεται από την έκθεση και τα πανεπιστήμια μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό και είναι ιδιαίτερα αστικοποιημένο.

Ιστορία

Η Θεσσαλονίκη είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Μακεδονίας στη βόρεια Ελλάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας μετά την πρωτεύουσα Αθήνα. Ύστερα από τη κατάκτηση του Μακεδονικού βασιλείου από τους Ρωμαίους το 168 πΧ. η Θεσσαλονίκη έγινε Ρωμαϊκή κτήση γνωρίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη ανάπτυξη από κάθε άποψη. Αναδείχθηκε σε σημαντικό εμπορικό σταυροδρόμι συνδέοντας ουσιαστικά την Ευρώπη με την Ασία μέσω της Ρωμαϊκής Εγνατίας Οδού.

Από τον 1ο αιώνα μΧ η πόλη έγινε ένα τα πρώιμα κέντρα του Χριστιανισμού καθώς ο Απόστολος Παύλος ανέπτυξε εδώ πολλές από τις διδασκαλίες του θέτοντας τα θεμέλια για την νέα θρησκεία. Κατά την διάρκεια της Βυζαντινής περιόδου η πόλη γνώρισε ίσως την μεγαλύτερη άνθιση ενώ αναπτύχθηκε πληθυσμιακά, κάτι που την κατέστησε την δεύτερη πιο σημαντική πόλη ολόκληρης της αυτοκρατορίας ύστερα από την Κωνσταντινούπολη.

Μετά την άλωσή της από τους  Οθωμανούς  το 1432  παρέμεινε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία για περίπου πέντε αιώνες. Από τα μέσα του 19ου αιώνα, υπήρξε το πλέον  κοσμοπολίτικο και πολυπολιτισμικό  αστικοποιημένο  κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Σήμερα η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη ενώ διατηρεί την θέση της ως σημαντικό εμπορικό και οικονομικό κέντρο συνδέοντας όλες τις Βαλκανικές χώρες. Το 1997 αναδείχθηκε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης ενώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αξιοθέατα

Η περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης μπορεί να ξεκινήσει από τα Λαδάδικα, δίπλα ακριβώς από το Λιμάνι της πόλης. Η περιοχή Λαδάδικα με τα διατηρητέα κτίρια και τα πλακόστρωτα καλντερίμια γίνεται πόλος έλξης για όσους θέλουν να δουν την Θεσσαλονίκη όπως ήταν πριν τη μεγάλη πυρκαγιά του 1917, και να δοκιμάσουν μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις στα ταβερνάκια και τα εστιατόρια που στεγάζονται εκεί.

Τα Λαδάδικα, το Λιμάνι όπως και η περιοχή της Βαλαωρίτου αποτελούν πόλο έλξης για όσους θέλουν να γνωρίσουν την έντονη νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη, καθώς φιλοξενούν μερικά από τα γνωστότερα μπαράκια, μπυραρίες και κλαμπ της πόλης.

Ο θρησκευτικός χαρακτήρας της Θεσσαλονίκης είναι εμφανής σε κάθε γωνιά της πόλης. Σημαντικά μνημεία της βυζαντινής περιόδου, ναούς και μοναστήρια συναντάμε σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς και στην Άνω Πόλη.

Ο Ναός του Άγιου Δημήτριου, η Αγία Σοφία, η μονή Βλατάδων, η Παναγία Χαλκέων, είναι μόνο μερικά από τα θρησκευτικά μνημεία που μαρτυρούν την πλούσια θρησκευτική παράδοση της Θεσσαλονίκης.

Το σημαντικότερο αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης είναι αδιαμφισβήτητα ο Λευκός Πύργος. Κατασκευάστηκε κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας και ήταν γνωστός τότε ως Πύργος του Λέοντος ή Πύργος του Αίματος. Ο Λευκός Πύργος σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για την ιστορία της πόλης. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο, δύο από τα σημαντικότερα μουσεία της πόλης.

Κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης είναι η πλατεία Αριστοτέλους, η οποία δεσπόζει κάπου στην μέση ενώ τη διασχίζουν τέσσερις μεγάλες οδικές αρτηρίες (Λεωφόρος Νίκης, Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίου Δημητρίου).

Γενικές πληροφορίες για το Ξενοδοχείο

 

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Πλαγιαρίου 18 χλμ. ανατολικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με απόσταση 3.5χλμ μόλις από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

Τα τελευταία χρόνια, το Πλαγιάρι γνωρίζει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη και ο πληθυσμός του αυξήθηκε ραγδαία. Εκτιμάται στους 6.000 περίπου κατοίκους.

 

Σε απόσταση 3 χλμ. βρίσκεται η Περαία, όπου μπορείς να γευτείς την υπέροχη ελληνική κουζίνα στα ταβερνάκια με θέα την θάλασσα καθώς και να αγοράσεις διάφορα σουβενίρ από τα μαγαζιά που βρίσκονται παράλληλα στο δρόμο.

 

Μπορείς να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στο τεράστιο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos καθώς και στο εμπορικό κατάστημα Hondos Center, σε απόσταση 10 λεπτά από το ξενοδοχείο.

 

Στη γύρω περιοχή υπάρχει ένα τεράστιο πάρκο αναψυχής το Magic Park καθώς και η Waterland για όσους είναι λάτρης του νερού.

 

Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα σε καλά οργανωμένες παραλίες βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία».

 

Παροχές Ξενοδοχείου

 

Υποδοχή/Reception

Η Υποδοχή μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια. Για επικοινωνία με την υποδοχή, παρακαλούμε καλέστε το ‘8’ όλο το 24ωρο.

 

Α΄ Βοήθειες

Είδη Α΄ Βοηθειών είναι διαθέσιμα στην Υποδοχή.

 

Απολεσθέντα

Σε περίπτωση που ξεχαστούν προσωπικά αντικείμενα κατά την διάρκεια διαμονής, φυλάσσονται σε ειδικό χώρο έως ότου ζητηθούν.

 

Μεταφορά Αποσκευών / χώρος αποθήκευσης

Υπηρεσία Μεταφοράς Αποσκευών, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή.

Αποθηκευτικός χώρος στην Υποδοχή για τις αποσκευές.

 

Ανακύκλωση

Στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών ανάπτυξης, το ξενοδοχείο μας ενθαρρύνει την χρήση των ειδικών κάδων συλλογής χαρτιού, πλαστικών και γυαλιού/αλουμινίου.

 

Εστιατόριο

Ανοιχτό καθημερινά για πρωινό από τις 07:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Υπάρχει η δυνατότητα Early Breakfast Service (πριν από τις 07:00 π.μ.), κατόπιν αιτήματος στην Υποδοχή του Ξενοδοχείου.

 

Παροχή φαγητού ή πρωινού σε πελάτες σε ειδικές συσκευασίες, εφόσον ζητηθεί.

 

Σε επιπλέον αιτήματα για Υπηρεσίες μπορεί να εμπίπτουν χρεώσεις.

 

Πρωινό

Πρωινός μπουφές είναι διαθέσιμος από 07:00 έως 10:30 στην αίθουσα εστιατορίου στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου. Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στο δωμάτιο κατόπιν αιτήματος.

 

Υπηρεσία δωματίων

Η υπηρεσία Δωματίων είναι διαθέσιμη 06:30 – 24:00. Υπάρχει μενού σε κάθε δωμάτιο. Εσωτερική γραμμή 353.

 

Business Services

Λειτουργεί Business Center στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου προς χρήση για τους πελάτες, 24 ώρες, χωρίς χρέωση.

 

Διαδίκτυο / Internet

Ασύρματη σύνδεση internet (hi speed) είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στα δωμάτια.

 

Κάρτα «Μην ενοχλείτε»

Παρακαλούμε κρεμάστε την κάρτα με την πορτοκαλί πλευρά έξω από την πόρτα του δωματίου σας εφόσον δεν επιθυμείτε να ενοχληθείτε. Για να αποφύγετε την τηλεφωνική ενόχληση παρακαλώ ενημερώστε την Υποδοχή.

 

Κλειδιά/Κάρτες Δωματίων

Σας παρακαλούμε να παραδίδετε την κάρτα/κλειδί σας στην Υποδοχή όταν απομακρύνεστε από το ξενοδοχείο καθώς και κατά την αναχώρηση σας. Μην αφήνετε το κλειδί σας στην κλειδαριά ή έξω από την πόρτα του δωματίου σας για λόγους ασφαλείας.

 

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο/Email

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Ξενοδοχείου Ambassador είναι reception@ambassador.gr.

 

Καθαριότητα δωματίων/Housekeeping

Το προσωπικό που έχει αναλάβει την καθαριότητα των δωματίων επισκέπτεται και φρεσκάρει καθημερινά τα δωμάτιά σας. Ακολουθώντας βιώσιμη περιβαλλοντική πολιτική, η διεύθυνση του ξενοδοχείου σας παρακαλεί να επαναχρησιμοποιείτε τις πετσέτες και γενικότερα τα λινά του δωματίου. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλείστε να αφήνετε τις χρησιμοποιημένες πετσέτες που προορίζονται για αλλαγή στο πάτωμα του μπάνιου.

 

Κατοικίδια

Επιτρέπονται μικρά κατοικίδια σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Υποδοχής. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι πλήρως εκπαιδευμένα και να περιορίζονται από τους πελάτες. Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό του κατοικίδιου τους στο Ξενοδοχείο και στη γειτονιά. Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις υλικές ζημίες ή σωματικές βλάβες που προκύπτουν από το κατοικίδιο. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει το λογαριασμό του πελάτη ανάλογα με το κόστος ζημιών.

 

Καμαριέρα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις καμαριέρες μέσω της Υποδοχής.

 

Κλιματισμός – Θέρμανση

Το ξενοδοχείο παρέχει κεντρικό σύστημα κλιματισμού του οποίου η λειτουργία είναι ανάλογη των καιρικών συνθηκών. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει αυτόνομο ρυθμιστή θερμοκρασίας. Παρακαλούμε να κλείνετε το παράθυρο για την εκκίνηση της λειτουργίας του κλιματισμού, διαφορετικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

 

Κουβέρτες-Κλινοσκεπάσματα

Επιπλέον κλινοσκεπάσματα (κουβέρτα) είναι διαθέσιμα στην ντουλάπα του δωματίου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

 

Μαξιλάρια

Επιπλέον μαξιλάρια είναι διαθέσιμα στην ντουλάπα του δωματίου. Επιλογή μαξιλαριών διαφόρων τύπων, κατόπιν αιτήματος.

 

Παιδικά κρεβατάκια

Παιδικά κρεβατάκια (baby cot)διατίθενται χωρίς χρέωση, αφού γίνει το αίτημα στην Υποδοχή και βάση διαθεσιμότητας.

 

Πόσιμο νερό

Σας γνωστοποιούμε ότι το νερό της βρύσης είναι πόσιμο. Ωστόσο, εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στο ψυγείο του δωματίου σας καθώς και στο bar.

 

Σεσουάρ

Το σεσουάρ είναι στον βασικό εξοπλισμό κάθε δωματίου.

 

Τηλέφωνο

Για εξωτερική γραμμή, παρακαλούμε καλέστε 9 και τον αριθμό που επιθυμείτε. Για εσωτερικά τηλεφωνήματα, καλέστε τον αριθμό δωματίου.

 

Μπαρ

Καλέστε στο 353. Καθημερινά 07:00 π.μ.-24:00 μ.μ.

 

Παιδικά καρεκλάκια

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ψηλά παιδικά καρεκλάκια παρακαλώ απευθυνθείτε στο σερβιτόρο.

 

Κρατήσεις   Δωματίων

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή αν χρειαστείτε οποιαδήποτε εξυπηρέτηση με μελλοντικές κρατήσεις.

 

Πάρκινγκ

Το Ξενοδοχείο διαθέτει χώρο για πάρκινγκ, χωρίς χρέωση.

 

Μεταφορά (Transfer)

Μπορούμε να οργανώσουμε την μεταφορά σας από το Ξενοδοχείο προς διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικό σταθμό κ.α. κατόπιν αιτήματος και βάση διαθεσιμότητας οδηγού.

 

Άφιξη – Αναχώρηση

Την ημέρα άφιξής σας τα δωμάτια διατίθενται προς χρήση από τις 14:00 ενώ η αναχώρηση σας πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 11:00. Εφόσον επιθυμείτε άλλη ώρα αναχώρησης παρακαλώ επικοινωνήστε εγκαίρως με την Υποδοχή.

 

Τηλέφωνο

Για εξωτερική γραμμή, παρακαλούμε καλέστε 9 και τον αριθμό που επιθυμείτε. Για εσωτερικά τηλεφωνήματα, καλέστε τον αριθμό δωματίου.

 

Τηλεόραση / TV

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση. Για διευκρινίσεις ή πληροφορίες για τη λειτουργία και επιλογή των καναλιών παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 

Ψυγείο / Mini bar

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ψυγείο/mini bar.

 

Υπηρεσία Αφύπνισης

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με την Υποδοχή για την ώρα που θα επιθυμούσατε να ξυπνήσετε.

 

Φωτοαντίγραφα, σάρωση, Φαξ

Υπηρεσίες φωτοαντίγραφων, σάρωσης εγγράφων και αποστολή Φαξ είναι διαθέσιμες στο χώρο Υποδοχής. Οι πελάτες που διαμένουν στο Ξενοδοχείο και επιθυμούν να λάβουν φαξ, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Υποδοχή. Fax: +30 23920 21204.

 

Πιστωτικές κάρτες

Οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες είναι αποδεκτές :

American Express, Diners Club, MasterCard, Visa. Παρακαλούμε ρωτήστε την Υποδοχή για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πράγματα αξίας

Για τα αντικείμενα αξίας και για τα χρήματα σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο δωμάτιο και σας παρέχετε δωρεάν ή το κεντρικό χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Υποδοχής.

 

Πλυντήριο, Στεγνωτήριο, Σιδέρωμα

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή. Σίδερο και σιδερώστρα μπορεί να σας διατεθεί καλώντας το Room service ή την Υποδοχή.

 

Για την ασφάλεια σας

 

Ασανσέρ

Σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας του ασανσέρ μην πανικοβληθείτε.

 

Πατήστε το κουμπί του κινδύνου που βρίσκεται μέσα στο ασανσέρ και ο Τεχνικός μας θα φροντίσει άμεσα για την αποκατάστασή της λειτουργίας του.

 

Για λόγους ασφαλείας, τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο.

 

Οδηγίες ασφαλείας/Πυρκαγιάς

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ασφαλείας που βρίσκονται στο πίσω μέρος της πόρτας του δωματίου σας. Σε περίπτωση πυρκαγιάς παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες για την έξοδό σας από το ξενοδοχείο και ΟΧΙ τα ΑΣΑΝΣΕΡ.

 

Υπάρχουν πυροσβεστήρες στους διαδρόμους κάθε ορόφου. Σύστημα πυρανίχνευσης λειτουργεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και διαδρόμους. Σε περίπτωση πυρκαγιάς παρακαλούμε να ενημερώσετε την Υποδοχή και να εγκαταλείψετε αμέσως το κτίριο χρησιμοποιώντας τις σκάλες και ΟΧΙ τα ΑΣΑΝΣΕΡ.

 

Διακοπή Ρεύματος

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η παροχή ρεύματος γίνεται μέσω γεννήτριας. Η χρήση των ανελκυστήρων μπορεί να συνεχίσει κανονικά διότι λειτουργεί με ιδιόκτητο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος.

 

Ασφάλεια

Προσέξτε την κάρτα/κλειδί του δωματίου σας όπως το κλειδί της οικίας σας. Μην αφήνετε την κάρτα μέσα στο δωμάτιο. Επιστρέψτε τη κάρτα στην Υποδοχή όταν απομακρύνεστε από το ξενοδοχείο. Αν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί αναφέρετέ το αμέσως στην υποδοχή. Όταν φεύγετε από το δωμάτιο βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρα και οι πόρτες είναι σωστά ασφαλισμένες. Με την αναχώρησή σας παρακαλούμε να αφήνετε την κάρτα σας στην υποδοχή.

 

Έξοδοι κινδύνου / Exit

Όλοι οι έξοδοι κινδύνου είναι εμφανώς προσδιορισμένες και σας διευκολύνουν να εγκαταλείψετε το κτίριο άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Γενικές πληροφορίες

 

Αεροπορικές εταιρίες

Για κρατήσεις και πληροφορίες εισιτηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Υποδοχής.

 

Βενζινάδικο

Υπάρχουν βενζινάδικα σε απόσταση 1χλμ με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο αλλά και προς την περιοχή Πλαγιαρίου.

 

Σταθμός φόρτισης Ηλεκτρικού οχήματος

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ειδικό σταθμό φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες για την χρήση του απευθυνθείτε στην Υποδοχή.

 

Υπηρεσία φύλαξης παιδιών / Babysitter

Υπηρεσία φύλαξης παιδιών κατόπιν αιτήματος και βάση διαθεσιμότητας. Αν χρειάζεστε babysitter επικοινωνήστε με το τμήμα Υποδοχής.

 

Παρακαλούμε για να διασφαλιστεί η εξυπηρέτησή σας, γνωστοποιήστε τι ανάγκες σας από Δ-Π (Παρασκευή έως 12:00 π.μ..) και τουλάχιστον 48 ώρες πριν της ημέρας που χρειάζεστε babysitter.

 

Γιατρός – Οδοντίατρος

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 

Εκδρομές

Για τις επιλογές εκδρομών και περιηγήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε από το τμήμα Υποδοχής, κατόπιν αιτήματος και βάση διαθεσιμότητας.

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Για πληροφορίες και τηλέφωνα απευθυνθείτε στο τμήμα Υποδοχής.

 

Ηλεκτρικό Ρεύμα

Η τάση του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα είναι 220/240 στα 50 Hertz.

 

Κομμώτρια

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες.

 

Λουλούδια

Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε ή να στείλετε λουλούδια παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 

Λεωφορεία

Στάση λεωφορείου υπάρχει ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και από τις δύο κατευθύνσεις. Εισιτήριο μπορείτε να προμηθευτείτε είτε μέσα από το λεωφορείο είτε από κάποιο περίπτερο. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για τα δρομολόγια παρακαλώ να απευθυνθείτε στην Υποδοχή ή συμβουλευτείτε την ηλεκτρονική εφαρμογή Oasth app.

 

Ταξί / TAXI

Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. Αν βρεθείτε εκτός ξενοδοχείου, πρέπει να κάνετε σήμα με το χέρι, για να σταματήσει κάποιο ταξί και να σας εξυπηρετήσει.

 

Ταχυδρομείο

Για τα γράμματα, κάρτες που θέλετε να στείλετε ταχυδρομικώς καθώς και έντυπα ή πακέτα που επιθυμείτε να σταλούν μέσω υπηρεσίας ταχείας μεταφοράς παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 

Τράπεζες

Η Τράπεζα Πειραιώς, η Alpha Bank, η Eurobank και η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος βρίσκονται στην Περαία, 3 λεπτά απόσταση με το όχημα. Από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00. Για περισσότερες διευκρινίσεις και οδηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

 

Ψώνια

Υπάρχει το μεγάλο εμπορικό κέντρο COSMOS, το οποίο διαθέτει καταστήματα με μεγάλη γκάμα προϊόντων, εστιατόρια, καφετέριες καθώς και κινηματογράφο, με απόσταση 10 λεπτών από το ξενοδοχείο. Μία άλλη επιλογή είναι η αγορά της Περαίας, 3 λεπτά από το ξενοδοχείο, όπου διαθέτει μαγαζάκια με ρούχα, κοσμήματα αλλά και σουβενίρ.

 

Παράπονα – Προτάσεις

Παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Υποδοχή αν έχετε κάποια πρόταση, παράπονο ή ανησυχία, σχετικά με τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

Κάντε κράτηση από την πλατφόρμα μας και επωφεληθείτε καλύτερης τιμής, πληρωμή κατά τη διαμονή, προσωπική επιλογή δωματίου, αλλά και ειδική προσφορά για μεγάλης διάρκειας διαμονή.

This is default text for notification bar